Om klinikken

September 2019

I september 2019 slog vi dørene op til vores nye butik. Vores mål med Saeng Thain er at skabe et lækkert og hyggeligt sted, hvor man får forskellige former for lækre behandlinger. Vi lægger vægt på et kompetent og dygtigt personale, der kan deres arbejde. Saen Thain er et sted hvor man også kan nyde roen og lytte til vores afslappet musik. Med dette vil du opleve en følelse af velvære og ro. 

Vi har skabt et sted der oser af hygge og hvor man som kunde er i højsædet hos os. Vi søgte efter et sted med en god beliggenhed, gode parkeringsforhold og blandt andet derfor var dette sted det valgte. Vi besidder nogle dejlige rum, både som enkeltperson, men også til par.

Vi tilbyder flere former for massage, fodbehandlinger, manicure, pedicure, børnemassage, graviditetsmassage, Hot Stone, ansigtsmassage og meget meget mere. Saeng Thain er for alle og selvfølgelig også for børn, som kan få lov til at få massage. Saeng THain er for dem der ønsker at bevare eller udvikle et godt helbred og dermed være i en dejlig balance i krop og sjæl.

OM OS

I september 2019 slog vi dørene op til vores nye butik. Vores mål med Saeng Thain er at skabe et lækkert og hyggeligt sted, hvor man får forskellige former for lækre behandlinger. Ved spørgsmål kan du kontakte os her

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG
09:00 – 17:00

LØRDAG
10:00 – 15:00

SØNDAG
LUKKET

BEHANDLINGER

BESØG OS

Tlf: +45 61 63 86 89
Adresse: Lille Østergade 10,
7500 Holstebro

Find os her:

Denne side bruger cookies. Ved at fortsætte til siden acceptere du vores brug af cookies.